Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

  Обучение рукопашному бою
  В зависимости от боевого применения и способов выполнения все приемы рукопашного боя делятся на три вида: – атакующие действия; – защитные действия; – контратакующие действия (атакующие действия как во

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

*/ ?>

7 Mënyra për të marrë një burrë nga familja

 1. Metodat e mësuese, duke provokuar një burrë që të largohet nga familja
 2. A duhet të marr burrin e dikujt tjetër nga familja?

Çdo grua në jetën e saj luan shumë role sociale, duke ndryshuar ato njëri për tjetrin, ose duke kryer disa në të njëjtën kohë

Çdo grua në jetën e saj luan shumë role sociale, duke ndryshuar ato njëri për tjetrin, ose duke kryer disa në të njëjtën kohë. Të dy rolet më interesante, të cilat nganjëherë duhet të luajnë në të njëjtën kohë, mund të jenë krejtësisht të kundërta me njëri-tjetrin. Ky është roli i zonjës dhe rolit të gruas. Mistresses, më së shpeshti kërkojnë mënyra për të nxjerrë një burrë nga familja, dhe gratë, përkundrazi, të gjitha këtyre përpiquni t'ia ktheni bashkëshortit familjes .

Pa marrë parasysh se çfarë roli jeni tani, e dini se secila palë ka një shans për të fituar në këtë betejë të vështirë, gjëja kryesore është të njohësh psikologjinë mashkullore në marrëdhëniet me gratë dhe të veprosh duke përdorur këtë njohuri në praktikë. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë metodat e përdorura nga ata që janë të ndryshëm në mënyrë që një njeri të largohet nga familja dhe nëse ia vlen të bësh gjëra të tilla fare.

Metodat e mësuese, duke provokuar një burrë që të largohet nga familja

Për zemrën përmes stomakut, misterët shpesh e përdorin këtë metodë kur pushtojnë burrin e dikujt tjetër. Zakonisht, nëse një njeri në shtëpi është shumë i shijshëm dhe i ushqyer mirë, atëherë ai nuk është i tërhequr nga truket e tilla. Por nëse në shtëpi, shpesh me një top roll, produkte gjysëm të gatshme apo diçka në nxitim, atëherë, ka shumë të ngjarë, goodies të ndryshme do të jenë në gjendje të tërheqin vëmendjen jo vetëm të stomakut të tij. Paqe dhe harmoni Kjo është një tjetër metodë e madhe për të hequr një njeri nga familja e tij. Jepini atij paqe mendore, mos kërkoni asgjë, mos diskutoni me të, mos u shqetësoni me pyetje të panevojshme, mos i kundërshtoni dëshirat e tij. Në fund të fundit, në shtëpi gruaja e tij vazhdimisht po sharon - nuk ka para të mjaftueshme, ku keni qenë për kaq gjatë, gozhdoni raftin, riparoni rubinetin në banjë ... Dhe i dashuri nuk kërkon asgjë, prandaj njeriu e tërheq atë. Një fetë bukë dhe një fetë djathi Aftësia për t'u kënaqur me të vogla, pa pretendime për më shumë - kjo është pala e dobishme e marrëdhënieve të dashurisë në anën. Nëse një burrë e sheh se zonja e tij nuk e pyet atë për xhaketën e dhjetë të mink, çizmet e shtatë, vathët e pestë të pushimeve, parfume të shtrenjta, atëherë ai është i ngopur me një ndjenjë respekti për të. Një grua e tillë mund ta çojë lehtë një njeri të huaj nga familja. Gëzim nga zemra Shumë dashnorë të marrë një njeri që ata mund të gëzojnë atë. Ata gëzohen me ardhjen e tij, intimitetin me të ... Ata gëzohen sinqerisht dhe nuk e imitojnë këtë shtet. Kur një njeri e sheh se është i lumtur që pritet, ai menjëherë shkrihet, i lumtur në një gjendje paqeje. Ai e kupton se ai është i nevojshëm këtu, pasi pritet. Harruar "Jo" Kur një dashnor nuk refuzon një njeri në intimitet seksuale, atëherë ajo bëhet grua edhe më e dëshirueshme për të. Është shumë e rëndësishme për një njeri që të njihet seksualiteti i tij, se atij i është thënë se sa i mirë është t'i bëjë dashuri atij dhe çfarë mjeshtri është në çështje intime. Dhe në mënyrë që këto të mos ishin fjalë të zhveshur, zonja duhet të bie dakord të ketë marrëdhënie seksuale sa herë që një njeri dëshiron, dhe nganjëherë merr vetë iniciativën. Kjo do të jetë për njeriun prova më e mirë e seksualitetit të tij. Diversiteti në seks Edhe për një njeri të martuar që ka seks të qëndrueshëm me gruan e tij në një pozitë misionare, diversiteti është i rëndësishëm. Nëse zonja i jep mundësinë të provojë gjithçka që bashkëshorti i tij nuk pajtohet, atëherë ajo menjëherë rritet një kokë më e gjatë se rivali i saj, duke rritur në të njëjtën kohë shanset e saj për të gjetur një njeri të dashur. Një njeri e vlerëson shumë cilësinë e marrëdhënieve intime, dhe në fund ai do të zgjedh gruan që është gati të përjetojë gjithçka të re dhe interesante në shtrat me të. Hekuri i hekurit Një mënyrë tjetër e madhe për ta bërë një njeri të largohet nga familja e tij është të kujdeset për të, të shfaqë interes të sinqertë në punën e tij dhe në problemet e tij. Mistresses duke përdorur këtë metodë të manipulimit gjithmonë gjejnë veten në një pozitë më të favorshme se bashkëshortët legjitim. Një burrë do të donte të shkonte në një mësuese të tillë, veçanërisht nëse gruaja e tij nuk i kushton vëmendje të mjaftueshme çështjeve të tij.

A duhet të marr burrin e dikujt tjetër nga familja?

Pra, si ndodh procesi i "largimit" të burrave nga familja? Por a është e nevojshme të bëhet kjo? Nëse je një dashnor dhe dëshiron që një njeri të takon vetëm ju, mendoni për pikat e mëposhtme:

Dëshira Kjo është ajo që ju dëshironi vetëm ose është një vendim i përbashkët? A kërkon një njeri të largohet nga familja, pse ai dëshiron ta lërë atë - a ka ndonjë gjë kaq të keqe atje? Pas të gjitha, jo fakti se ai do të jetë më mirë me ju. Dhe kurrë nuk keni menduar, ndoshta ai është kaq "jo i mirë", se gruaja e tij as nuk e kundërshton largimin e tij. Të kesh fëmijë Para se të marrësh një njeri jashtë familjes, mendohu për fëmijët e tij. Në fund të fundit, ata janë ata që do të vuajnë para së gjithash nëse familja do të bjerë. A jeni gati për të marrë një barrë të tillë? Dhe gjithashtu mendoni nëse jeni gati ta pranoni atë me fëmijët, sepse askush nuk e di se si do të sillet bashkëshorti i tij i tanishëm. Papritmas, ajo do të heqë dorë nga fëmijët dhe ju, së bashku me të dashurin tuaj, do t'ju duhet të edukoni këta fëmijë! Synimet tuaja Përgjigjuni veten në pyetjen, a keni nevojë vërtet për këtë njeri apo thjesht dëshironi të provoni forcën tuaj dhe ta tejkaloni gruan e tij? Për të provuar për veten se jeni më mirë, ju mundeni në mënyra të tjera, pa përdorur shkatërrimin e martesës dhe pa dëmtuar njerëzit e tjerë. Nëse e trajtoni kolapsin e familjes së dikujt tjetër pa arsye, atëherë duhet të jeni të përgatitur që këto marrëdhënie nuk do t'ju sjellin kënaqësi. Pra, pse rrënojat, nëse jo më të mirët, por marrëdhëniet martesore të testuara me kohë.

Pjesa tjetër e zgjedhjes është e jotja. Ju vetë duhet të peshoni pro dhe kundër, dhe vetëm pastaj të vendosë nëse do të marrë një njeri nga familja apo jo.

Video: "E dua një njeri të martuar! Çfarë duhet të bësh dhe si të jesh? "

A duhet të marr burrin e dikujt tjetër nga familja?
Pra, si ndodh procesi i "largimit" të burrave nga familja?
Por a është e nevojshme të bëhet kjo?
A kërkon një njeri të largohet nga familja, pse ai dëshiron ta lërë atë - a ka ndonjë gjë kaq të keqe atje?
A jeni gati për të marrë një barrë të tillë?
Synimet tuaja Përgjigjuni veten në pyetjen, a keni nevojë vërtet për këtë njeri apo thjesht dëshironi të provoni forcën tuaj dhe ta tejkaloni gruan e tij?
Çfarë duhet të bësh dhe si të jesh?