Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

  Обучение рукопашному бою
  В зависимости от боевого применения и способов выполнения все приемы рукопашного боя делятся на три вида: – атакующие действия; – защитные действия; – контратакующие действия (атакующие действия как во

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

*/ ?>

Çfarë nevojitet për të hapur një stacion benzine?

Biznesi i tregtimit të karburanteve vetanake sigurisht që është profitabile

Biznesi i tregtimit të karburanteve vetanake sigurisht që është profitabile. Investimi i një investimi patjetër do të paguajë. Veçanërisht nëse keni zgjedhur për ndërtimin e makinave të mbushjes së gazit. Pavarësisht nga fakti se ka ende më shumë makina në Rusi me benzinë ​​dhe naftë në rezervuar, analogët e gazit po fitojnë shpejt pjesën e tregut. Në fund të fundit, avantazhi kryesor i një makine të tillë është kostoja jashtëzakonisht e ulët e karburantit. Disa automobilistë madje edhe pompën e makinave të tyre për të përdorur gazin.

Pra, si të hapni një stacion benzine për makina, të cilat duhet të ndiqen rregullat, të mblidhen dokumentet dhe të miratohet miratimi?

Bonusi i parë për biznesin tuaj - kostoja e nisjes së saj është dukshëm më e ulët sesa shuma e investuar në ndërtimin e një stacioni të benzinës. Megjithatë, ende po flasim për një sasi të mirë parash, prandaj është e vlefshme që të llogarisim me kujdes dhe të planifikojmë gjithçka.

Filloni, si zakonisht, do të keni në tokë. Së pari, studioni vetë pyetjen, dhe më pas tërheqni ekspertë të cilët pa dyshim do t'ju konfirmojnë mundësinë e ndërtimit të një stacioni të gazit në një vend të caktuar. Nga rruga, kur zgjedh një vend nuk është aq e rëndësishme rrjedhjen intensive të makinave në afërsi të menjëhershme. Ju do të keni më pak konkurrentë. Dhe për karburant i lirë shoferët patjetër do të udhëtojnë disa kilometra shtesë. Gjëja kryesore është se ata e dinë saktësisht se ku duhet të shkojnë. Prandaj, është e nevojshme për të investuar shumë në reklamat. Por është shumë më vonë. Ndërsa detyra juaj është të tërhiqni tokën.

Akti i zgjedhjes së një komploti të tokës duhet të merret nga autoritetet lokale. Për më tepër, ky dokument duhet të koordinohet me të gjitha organet e interesuara. Ju do të duhet nënshkrimi i zjarrfikësve, stacioneve sanitare, policisë së trafikut, ambientalistëve, ndërtuesve të rrugëve. Bazuar në këtë akt, të gjitha të nënshkruara dhe të certifikuara nga administrata lokale brenda një muaji do të vendosin për sigurimin e tokës për ndërtim. Ata gjithashtu mund të refuzojnë, pikërisht, si dhe të ofrojnë parcela të tjera të tokës. Varësisht se kush e zotëron vendin, ju do të keni mundësinë ta blini ose ta merrni me qira. E para është e preferueshme, pronësia e tokës për një biznes të tillë kapital është më i sigurt.

Duke zgjidhur çështjen me tokën, mund të vazhdoni me ndërtimin dhe blerjen e pajisjeve. Natyrisht, të gjitha këto veprime janë të mundshme nëse ju keni regjistruar më parë si një sipërmarrës individual ose keni regjistruar një person juridik. Por këto janë bazat, madje fëmijët e dinë për ta.

Blerja e pajisjeve është një çështje përgjegjëse. Së pari ju duhet të vendosni se çfarë gazi do të mbushni me makina. Opsioni dy: metani ose propan.

Për të mbushur makinën me metan, gazit nën presion është i ngjeshur dhe i mbushur me cilindër gazi të një makine. Gaz i tillë transportohet përmes tubacioneve. Kushton më pak se propan, por pajisjet e gazit do të kushtojnë një qindarkë të bukur.

Propani është më i zakonshëm në Rusi si një gaz për karburantin e makinave. Është një gaz i lëngshëm. Për transportin e transportit të transportit të veçantë të propanit. Gazit në përputhje me të gjitha masat e sigurisë transportohen në tanke, derdhen në depo në stacionin e benzinës dhe vetëm pastaj shiten tek konsumatorët.

Duke u marrë me pajisjet, është koha për të filluar kërkimin e furnizuesve. Për rimbushjet "propane", kjo është ndoshta çështja kryesore e biznesit. Problemi kryesor është se ndërmarrjet monopoliste në industri nuk janë të gatshme të shesin gaz në zyra të vogla me çmime të arsyeshme. Konkurrentët "metan" gjithashtu kanë nuanca. Nuk është aq e lehtë të gjesh një seksion në të cilin do të jetë e mundur të lidhësh tubacionin më vonë.

Pas instalimit të pajisjeve përkatëse, është e nevojshme të kaloni koordinimin në të gjitha autoritetet e kontrollit. Po ashtu, para se të filloni një biznes, do t'ju duhet të merrni një licencë për të përdorur objekte dhe pajisje eksplozive.

Kompania Premium Card ka zhvilluar dhe implementuar një sistem unik të shërbimit të konsumatorëve për stacionet e benzinës dhe stacionet e benzinës përmes një zgjidhjeje gjithëpërfshirëse. Lexo më shumë

Pra, si të hapni një stacion benzine për makina, të cilat duhet të ndiqen rregullat, të mblidhen dokumentet dhe të miratohet miratimi?