Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

*/ ?>

Fshini versionin celular të shokëve të klasës. Si të fshini një faqe në shokët e klasës nga telefoni. Fshij një herë dhe përgjithmonë

 1. Metodat e mundshme të heqjes
 2. Si të fshini një faqe në Odnoklassniki në tabletë përmes një shfletuesi
 3. Fshini faqen në Odnoklassniki në tabletë: opsion me aplikacionin
 4. Fshini faqen tuaj nga shokët e klasës përshkrim të hollësishëm
 5. E drejta për të fshirë
 6. Versioni celular i faqes
 7. Aplikimi për Android
 8. Aplikacioni për iPhone

Për të fshirë një faqe në Odnoklassniki nga një tabletë, ju duhet të përdorni tonë udhëzime hap pas hapi , ajo mund të bëhet sa më shpejt dhe thjesht si kur fshihet nga një smartphone.

Metodat e mundshme të heqjes

Ekzistojnë vetëm dy mënyra që ju lejon të fshini profilin përmes pajisjeve mobile:

 • largimin nëpërmjet versionit celular rrjet social OK;
 • fshirja duke përdorur Tregun Play të instaluar ose App Store aplikimit.

Erwin është 76 vjeç dhe një djalë i fuqishëm. Duke qenë një partner i vjetër i një kompanie metalurgjike, një person jetësor ende rritet çdo ditë në orën 5 dhe arrin me ndryshimin e hershëm të kompanisë së tij. Dhe kjo, edhe pse djali i tij ka qenë drejtimin e biznesit për shumë vite. Ai thjesht nuk mundi të lirojë, veçanërisht pasi që gruaja e tij vdiq nga kanceri. Në vend që të vdiste, ai e mbyti pikëllimin e tij në punë, kujton Ingrid Kreutzer, drejtor ekzekutiv i institutit partner "Rruga e zakonshme" ose një rast kokëfortë. "Unë kam qenë i befasuar me të vërtetë se dikush si ai që ishte aq i përfshirë dëshironte të kishte kohë për një marrëdhënie të re."

Konsideroni të gjitha opsionet në rregull.

Dhe më shumë për këtë, mund të gjeni në seksionin tjetër të portalit tonë.

Si të fshini një faqe në Odnoklassniki në tabletë përmes një shfletuesi

Për ta bërë këtë, përdorni përshkrimin tonë hap pas hapi të algoritmit të veprimit:

 • shkoni te çdo shfletues nga telefoni, futni m.ok.ru në shiritin e adresave;

ru në shiritin e adresave;

Hooker është pak i befasuar sot. Por Erwin shpjegoi se ai e kupton se forca e tij po pakësohet dhe se djali i tij është "mbajtur mirë në dyqan". Ai dëshiron të tërhiqet pak nga pak dhe po kërkon një partner që po merr shumë me vete dhe udhëton shumë. Dhe ai ishte mjaft pesimist ", kujton Kreyzer. Ai nuk besonte se ne mund të gjejmë një grua për të në një kohë të shkurtër dhe ishin gati të presin të paktën një vit. Ai gjithashtu pranoi se ishte shumë selektiv. Në fillim, ai dukej i drejtë, kujton Kreutzer.

Erwin kategorikisht nuk pranoi dy prezantimet e para të partnerëve, as nuk donte të takohej me zonjat për të formuar një opinion. Ka ende shumë për ne, mendoi Kruzer, duke shtuar edhe dy profile të tjera partnere në zarfin. Por duhet të jetë ndryshe. Cruiser vështirë se mund të besonte kur Erwin e quajti të nesërmen dhe tha se do të takohej me një nga dy zonjat, Hannelore. Nga të gjithë njerëzit, Hannelore, i cili aplikoi për një punë pas 6 prezantimeve të pasuksesshme të partnerëve, pyet Kreuzer. Kur disa ditë më vonë të dy prej tyre gjithashtu morën një mesazh suksesi, Kreutzer ishte vërtet i befasuar: kurrë nuk do të kisha menduar se ata do të gjejnë njëri-tjetrin në një kohë kaq të shkurtër.

 • shkoni deri në fund dhe klikoni në linkun "Shërbimet e refuzimit";

shkoni deri në fund dhe klikoni në linkun Shërbimet e refuzimit;

 • Plotësoni formularin e refuzimit dhe konfirmoni fshirjen.

Plotësoni formularin e refuzimit dhe konfirmoni fshirjen

Holger u divorcua disa muaj më parë kur u bë klient i rrugës së zakonshme në Hofheim. Të jetosh vetëm, për të nuk kishte asnjë dyshim. Kështu, Holger mori brenda pak javësh tre ide nga partnerët, të cilat në fakt shkojnë mirë me profilin e tij. Të gjithë ata ishin aventureske, sportive dhe udhëtime. Dhe të gjithë e kishin punën e tyre në një pozicion të mirë, ishte shumë e rëndësishme për Holgerin ", kujton Kreuser. Por Holger i refuzoi të gjithë - kimi thjesht nuk votoi. "Këto janë gjëra që ne nuk ndikojmë: nëse të gjitha pronat aktuale janë të përshtatshme, por kimia është e gabuar, atëherë ne jemi të pafuqishëm - ose shkëndija kërcen, apo jo!", Thotë Kreutzer.

Fshini faqen në Odnoklassniki në tabletë: opsion me aplikacionin

Metoda e dytë është pothuajse identike me atë të mëparshme:

 • është e pamundur të kaloni përmes faqes së plotë përmes aplikacionit, kështu që të shkoni në faqen e internetit të plotë me karakteristika në shfletuesin;

është e pamundur të kaloni përmes faqes së plotë përmes aplikacionit, kështu që të shkoni në faqen e internetit të plotë me karakteristika në shfletuesin;

Holger më në fund e prezantoi Simonin si të katërtin. Ishte me të vërtetë një ide me pengesa. Që Holger nuk ishte në gjendje të hapë email , duhej t'i dërgonim një prezantim partner me postë. Ndërkohë, vetë-besimi Simone kishte marrë tashmë telefonin dhe e quajti Holger. "Zakonisht një njeri duhet të bëjë kontaktin e parë", tha Kreuser. Por qasja e hedhur nga Simoni e kishte impresionuar, dhe ajo gjithashtu pëlqente zërin e saj. Që në fillim ata ishin simpatizantë.

Fotografia pësoi shumë dhe nuk është aq e rëndësishme. Kjo tregon se është e pamundur të shpërqendrohet në shfaqje, - përmbledh Kreutser. 65-vjeçarja Lewis K. ka qenë e ve për pesë vjet. Burri i saj dorëzoi herët në gjendjen e zemrës së tij dhe fillimisht Louise nuk donte të donte një partner. Por pas shumë vitesh të vetmuar, u bë gjithnjë e më e vështirë, sidomos në festat e Krishtlindjeve. Së fundi, ajo bëri një dash dhe filloi leximin e reklamave në gazetën e saj të përditshme. Ndoshta dikush ishte aty që të përshtatet në të. "Dhe kështu Louise u bë më në fund klienti ynë", tha Ingrid Kreuzer, drejtor menaxhues i Agjencisë për Takimin e Përbashkët në Path.

 • pastaj përsëri vizitoni seksionin "Rregulloret";
 • lëvizni poshtë, zgjidhni lidhjen "Shërbimet e refuzimit";
 • nga lista e përgjithshme e arsyeve, zgjidhni atë që korrespondon me dëshirën tuaj për të lënë rrjetin social;
 • futni fjalëkalimin tuaj të llogarisë më poshtë;
 • konfirmoni fshirjen.

Këto metoda janë të përshtatshme për çdo tabletë dhe smartphones në të cilat mund të lidheni në internet dhe të keni një shfletues të integruar. në telefoni i rregullt (jo edhe ndijor) për të kryer këto operacione nuk është e mundur. Gjithashtu, përmes shërbimeve të lëvizshme, mund të vendosni privatësinë dhe të mbyllni profilin duke përdorur tiparin e paguar. Të gjitha detajet në artikujt përkatës të portalit tonë.

Louise kishte një ide të qartë se çfarë duhet të jetë partneri i saj i ardhshëm - jo aq shumë "imazhi" i bashkëshortit të saj të vdekur. "I riu" duhet të ketë cilësitë e mira që ajo i njeh edhe nga njerëzit e tjerë - të butë, të besueshëm, besnikë, të ndershëm dhe të kujdesshëm. Ai gjithashtu duhet të jetë i interesuar në planin kulturor dhe dashurinë për të udhëtuar. "Ne e prezantuam Louise me pesë zotërinj të ndryshëm dhe, pa dyshim, ishin paksa të dëshpëruar, sepse ata nuk korrespondonin gjithmonë - as nga jashtë, as nga ana jonë."

Fshini faqen tuaj nga shokët e klasës përshkrim të hollësishëm

Por reagimi i Louise K. pas takimit të parë më shpërtheu larg - të dy ishin ish shokët e klasës . Ata e kuptonin mirë njëri-tjetrin, si fëmijët dhe adoleshentët, dhe kaluan shumë kohë pa asgjë ndërmjet tyre. Tani, në moshën e pensionit, ne duam ta provojmë së bashku, - citon Kraiser, të cilit iu dha një letër që Louise i shkroi asaj. Arsyeja për këtë është se agjencia takim dëshiron të shmangë këtë - ndryshe nga kompanitë kombëtare - aplikantët duhet të udhëtojnë për një kohë të gjatë për të blerë. "Ne duam të bashkojmë njerëzit" që jetojnë sa më afër njëri-tjetrit.

Në mënyrë të tillë ju mund të largoheni nga Odnoklassniki përmes tabletit. Për nga ky rrjet social, përdorni udhëzues hap pas hapi nga seksioni tjetër i faqes.

Si të fshij një faqe në tablet?

Ndonjëherë ka situata kur doni të fshini një profil personal në shokët e klasës. Dhe kjo nuk është gjithmonë e mundur për ta bërë këtë me përdorimin e një kompjuteri personal. Në këtë drejtim, përdoruesit shpesh bëjnë pyetjen: si ta fshini një faqe në shokët e klasës nga një telefon apo tablet?

Askush nuk duhet të lërë mjedisin e tyre, të afërmit e tyre, miqtë dhe të njohurit që të jenë në gjendje të jenë me një partner të ri. Përshkruan pronarin e "Rrugës së Përbashkët" Ingrid Kreuzer, një kriter i rëndësishëm ndërmjetës. Për shkak të një gabimi të vogël disa kohë më parë ka pasur ndërmjetësim që nuk ishte planifikuar dhe megjithatë çoi në sukses. Një shkrimtar sekret nuk mund të shkruante një skenar më të mirë, "kujton Kreuzer. Në një ditë të ngrohtë verore, duke kaluar në zyrë bindur se disa nga kabinetet e skedarëve që ishin shpërbërë tashmë për shfaqjen u prishën.

E drejta për të fshirë

Pra, papritur, dosja e Katharina qëndronte pranë listës së ofertave për Wilhelm, i cili nuk kishte për qëllim. Dhe punonjësi, natyrisht, në veprimet e tij, papritur i ofroi Wilhelm nga rajoni i Frankfurtit Katharina nga rajoni rreth Heilbronn prapa. "Është rreth 150 km - mënyra më e lehtë!" Pra, Kreuzer. Por më e mira që Wilhelm vuri në telefon në telefon, pasi gabimi më në fund u vërejt pas dy javësh. "Meqenëse të dy e njihnin mirë njëri-tjetrin nga telefoni, ishin kureshtarë që ata kishin takuar, pavarësisht distancës së gjatë", u bashkua me partnerin e ndërmjetësuesit Kreutzer. "Epo, dhe pastaj me të vërtetë shkaktoi," përmbledh ajo.

Warning! Brenda 90 ditëve nga data e fshirjes, përdoruesi do të jetë në gjendje të rivendosë llogarinë e tij.

Ndërsa faqja fshihet, pronari nuk do të jetë në gjendje të komunikojë me përdoruesit e tjerë, të dëgjojë muzikë, të shikojë videot dhe të lëshojë komente. Prandaj, duhet të mendoni me kujdes para se të fshini një profil.

Versioni celular i faqes

Para se të vazhdoni me fshirjen e një llogarie, sigurohuni që telefoni i mençur të jetë i lidhur me internet dhe një shfletues të jetë i instaluar në të. Të heqësh përgjithmonë një faqe shfletues mobil duhet të bëjnë sa vijon:

Brenda dy viteve, Katharina dhe Wilhelm kanë një marrëdhënie të suksesshme në distanca të gjata - një reduktim në muajt e ardhshëm nuk përjashtohet më. Vetëm lartësia nuk është kritike. Dhe vetëm në rastet më të rralla ato përputhen pikërisht me idetë e klientëve tanë. Kjo u pasua nga dy ose tre fjali nga burrat që, në aspektin e lartësisë, u takuan testamentin e dëshiruar të Annette. Pasi u takuan me njëri-tjetrin, shpejt u bë e qartë se ndryshe nuk do të ishin të përshtatshme për njëri-tjetrin, përfundimi i zhgënjyer i Annette. "Ishte dëshpërim," kujton Kreuzer.

 • Shkarkoni Internet Browser.
 • Në shiritin e adresës, shkruani "m.ok.ru" ose zgjidhni një faqe nga faqeshënuesit, nëse më parë është ruajtur atje. Do të hapet versioni celular rrjet social.

Warning! Propozimi për të instaluar aplikacionin në smartphone tuaj mund të injorohet në mënyrë të sigurtë. Tani nuk është e mirë.

 • Shkruani në formularin e autorizimit dhe fjalëkalimin. Ju nuk keni nevojë t'i ruani ato.
 • Pas ngarkesës faqe personale , duhet të klikoni në butonin OK për të hapur menunë.
 • Nga lista, zgjidhni artikullin "Shko tek versioni i plotë i faqes".


Nga lista, zgjidhni artikullin Shko tek versioni i plotë i faqes

Pas punës, ajo u kthye nëpër dosje hap pas hapi, dhe papritur ajo mbajti dosjen e Walter në mes të viteve 50, karakteristikat dhe interesat e të cilëve përputheshin saktësisht me idetë e Annette, përveç lartësisë së tij. 72 cm ishte pikërisht e njëjta madhësi. Me një ndërgjegje fajtore, ajo më pas dërgoi informacionin në lidhje me Walter Anette, dhe Anette fillimisht ishte shumë i mërzitur.

Krützer thotë: "Ata janë një çift deri sot." Kur Wilhelm më thirri, shpejt e kuptuam në telefon se kishim diçka për të folur. Biseduam për një kohë të gjatë dhe pastaj organizuam një takim për fundjavën e ardhshme. Ishte një mbrëmje zbavitëse, dhe pastaj ramë dakord të shkojmë kamping të nesërmen. Ishte një ditë e mrekullueshme, dhe që atëherë takuam rregullisht. Më në fund, në jetën tonë shfaqen sërish njolla të ndritshme.

Shko tek "Rregullorja" (gjendet në fund të faqes së internetit).


Shko tek Rregullorja (gjendet në fund të faqes së internetit)

Do të shfaqet një listë e rregullave të përdorimit të rrjetit social. Në fund do të ketë një lidhje "Refuzimi nga shërbimet". Kjo do të thotë fshirjen e një llogarie.


Kjo do të thotë fshirjen e një llogarie

Për të konfirmuar veprimin, duhet të futni një fjalëkalim.

Aplikimi për Android

Fshirja e një profili në shokët e klasës nga telefoni, duke përdorur një aplikacion për Android, është mjaft problematik. Kjo mundësi nuk merret parasysh nga krijuesit. Largimi duhet të bëhet në mënyrën e përshkruar më lart.

Megjithatë, në softuer është e mundur të kufizohet qasja në profilin tuaj. Kjo do të kërkojë:

 • Shkarkoni aplikacionin përmes Tregut Luaj.
 • Identifikohu.
 • Shko te cilësimet duke klikuar mbi etiketën e faqes në këndin e sipërm të majtë.


Shko te cilësimet duke klikuar mbi etiketën e faqes në këndin e sipërm të majtë

Zgjidhni "Profili i Mbyllur".


Zgjidhni Profili i Mbyllur

Aplikacioni për iPhone

Ashtu si në rastin e mëparshëm, heqja e një llogarie duke përdorur softuerin celular nga Odnoklassniki nga iPhone është e pamundur. Por konfigurimet ju lejojnë të mbyllni një profil ose të vendosni preferencat e qasjes. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa:

 • Shko te cilësimet duke klikuar në ikonën "OK" në krye të faqes.
 • Zgjidhni "Cilësimet e profilit", pastaj "Të përgjithshme".
 • Në menynë që hapet, klikoni mbi "Cilësimet e privatësisë" ose "Cilësimet e publicitetit".
 • Kryeni veprimet e nevojshme.

Nëse dëshironi të hiqni plotësisht llogarinë tuaj në shokët e klasës, duhet të mendoni përsëri. Pas këtyre veprimeve, mund të humbni kontaktin me shumë përdorues, fotografitë personale dhe shënimet do të humbasin. Përdoruesi nuk do të ketë më qasje në rrjetin social.


Si të fshij një faqe në tablet?
Në këtë drejtim, përdoruesit shpesh bëjnë pyetjen: si ta fshini një faqe në shokët e klasës nga një telefon apo tablet?