Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

*/ ?>

Sa shpesh duhet të shkoni në palestër

 1. Gjimnazi për fitimin e masës së muskujve
 2. Palestra për humbje peshe dhe mirëmbajtje peshe

Gjimnazi për fitimin e masës së muskujve

Palestra për humbje peshe dhe mirëmbajtje peshe

Ju mund të bëni të gjitha Klubet e palestër Odessa por nuk arriti rezultatin e dëshiruar. Shpesh, njerëzit mësojnë pa menduar përse po e bëjnë këtë. Së pari, vendosni se çfarë doni të merrni nga palestina:

 • humbje peshe
 • duke ruajtur një figurë të bukur
 • fitim në masë të muskujve

Kur vendosni për veten tuaj, ndjehuni të lirë të njiheni me aspekte të atyre ose stërvitjeve të tjera. Këtu vlen të përmendim faktorët që ndikojnë në rezultat:

 1. Të energjisë.
 2. Frekuenca e trajnimit.
 3. Intensiteti i trajnimit.

Gjimnazi për fitimin e masës së muskujve

Nëse ju duket se procesi i humbjes së peshës është mjaft i komplikuar, atëherë jeni gabim. Pas të gjitha, për të pompuar muskujt e mëdhenj, ju duhet të punoni edhe një herë. Dhe ia vlen të bëjmë atë me mençuri.

Ju mund të praktikoni 3 herë në javë dhe mundeni çdo ditë, por nuk keni rezultate. Është shumë e rëndësishme të shqyrtojmë:

 • niveli i përshtatshmërisë fizike. Nëse ju jeni një fillestar, atëherë ju nuk duhet të kandidojë për zbritje më të vështirë me shpresën për të arritur rezultate të shpejta. Pra, ju dëmtoni vetveten dhe shëndetin tuaj. Filloni të vogla dhe të rriteni gradualisht.
 • niveli i ngarkesës në klasë. Është e nevojshme të bëhen disa qasje. Në fund, nuk do të keni forcë, por do të duhet të "përfundoni" muskujt tuaj me ushtrimet e fundit.
 • qëllimi. Ju duhet të dini se çfarë doni të arrini. Vendosja e qartë e një qëllimi do t'ju ndihmojë me këtë.

Pra, nëse po filloni, jepni trajnime forcë 3 ditë në javë me intensitet minimal. Pastaj ju mund të rrisni ngarkesën dhe madje edhe numrin e ditëve. Para çdo stërvitje, bëni një ngrohje, dhe pas - shtrihen, në mënyrë që të mos dëmtojë asgjë.

Mos harroni të pushoni trupin tuaj për të rikuperuar. Pas trajnimit të armëve dhe mbrapa, mos shkoni në palestër për shtangë dore të rëndë të nesërmen: kap këmbët dhe mollaqe.

Palestra për humbje peshe dhe mirëmbajtje peshe

Pyetje të shpeshta nga vajzat: "Nëse unë ha gjithçka dhe shkoj në palestër, a do të humbas peshë?" Jo "Nëse shkoj në palestër, atëherë do të jem i zhveshur?" Jo Pse? Së pari, sportet janë të ndërlidhura me të ushqyerit. Shmangni produktet e dëmshme për trupin. Njohni veten me bazat e ushqimit të duhur dhe merrni një abonim në palestër. Së dyti, jo të gjithë fitojnë masë muskulore.

Klasat duhet të jenë të rregullta dhe pa lënë mënjanë. Opsioni më i mirë do të ishte ecja gjatë ditës, duke alternuar kardio workouts me energji. Ju mund të jepni aerobic dy herë në javë dhe dy herë anaerobe. Dhe gjysma e parë e workouts tuaj duhet të jetë fuqi me një ngrohje-up.

Një rezultat i mirë mund të arrihet stërvitjet e përditshme të kardio. Yndyra nënlëkurore do të digjet dhe muskujt do të vijnë në ton. Nëse mbani peshën tuaj, atëherë harrojeni për stërvitje intensive dhe merrni atë që jeni të kënaqur.

Mos harroni se çdo organizëm është individual, kështu që ju duhet t'i kushtoni vëmendje trupit tuaj dhe të bëni një program të personalizuar. Mos harroni se "po shkoni më ngadalë - do të vazhdoni", dhe është më mirë të rriteni - ose të humbni peshë - gradualisht, sesa të dëmtoni veten me fanatizmin tuaj për të arritur sukses të shpejtë. Pastaj ecni brenda palestër do të sjellë vetëm kënaqësi.

Materialet e tjera në temën:
rivendosur . qëllimi . e forcës . kompleks . një sukses . më tej . pyetjet . argëtim . për të bërë . rezultati . procesit . shuma e . shkoj .

Artikuj nga seksioni: Në kohën e lirë

Artikuj të tjerë lidhur me:

Gjashtë arsye pse nuk duhet të ruani në një fotograf dasme.

Cilat pyetje profesionale janë të rëndësishme për të kërkuar në intervistë për pozitën e një kontabilist?

Arsimi i lartë - një shenjë e mendjes?

Është një buxhet i veçantë familjar i mirë apo i keq?

Kurset për adoleshentët


Ne jemi gjetur: nëse është e nevojshme të shkoni në palestër shpesh , sa shpesh të shkoni në palestër për humbje peshe , sa shpesh ia vlen të shkoni në sallën e ternderny


Quot; Jo "Nëse shkoj në palestër, atëherë do të jem i zhveshur?
Quot; Jo Pse?
Cilat pyetje profesionale janë të rëndësishme për të kërkuar në intervistë për pozitën e një kontabilist?
Arsimi i lartë - një shenjë e mendjes?
Është një buxhet i veçantë familjar i mirë apo i keq?