Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

*/ ?>

Si te zgjidhni një trap?

 1. peshë
 2. diametër
 3. pancakes
 4. shqiponjat
 5. Llojet e shtangërave
 6. Shtangë palosje
 7. referencat

Si te zgjidhni një trap? Trap - një predhë universale, e cila ju lejon të kryeni një numër të madh ushtrimesh. Trajnimi me shtangë dore është një mënyrë e shkëlqyer për të pompuar çdo miu veç e veç. Dhe shtangë palosjen, lejojnë njerëzit me aftësi të ndryshme fizike për të trajnuar.

Trap mund të blihen në pjesë, që është, një qafë të veçantë, pancakes të ndara, dhe të gjitha në të njëjtën kohë.

peshë

Para së gjithash, para se të blesh është e nevojshme për të përcaktuar peshën. Për disa ushtrime, ju mund të përdorni shtangë me peshë 10 kg, për të tjerët nuk do të jetë e mjaftueshme dhe, për të qenë i suksesshëm, ju duhet të paktën një kilogram 20.

diametër

Diametrat më të përdorur zakonisht janë 25 dhe 30 mm. Prandaj, në qoftë se në arsenal ka një bar me diametër prej 30 mm, pastaj duke marrë të njëjtat shtangë dore, ju mund të ruani në pancakes. Kjo do të bëjë të mundur, për shembull, të varet në bar të gjithë përmbajtjen e shtangërave për një rritje të konsiderueshme në peshë. Ose anasjelltas, përdorni pancakes vogël trap për një rritje graduale në peshat e punës të shufra. Diametrat më të përdorur zakonisht janë 25 dhe 30 mm

pancakes

Mundësitë e përzgjedhjes së zbritjes:

Pesha - zakonisht nga 500 gramë në shumë të rënda. Në mënyrë të veçantë për shtangë, pesha maksimale zakonisht nuk kalon 10 kg. Rekomandohet të zgjidhni një palë pancakes të të gjitha peshave të disponueshme për secilën trap. Kështu, bëhet e mundur për të ndryshuar peshën e trap me një saktësi prej gjysmë kilogram.

Paraqitja - shumëllojshmëria e këtij artikulli varet vetëm nga imagjinata e prodhuesve. Shtesë gome, rim kromi. Kjo thjesht nuk vjen për të tërhequr syrin e blerësve. Dallimi i të gjitha këtyre gjërave të bukura është se disa prej tyre kanë një përfitim, dhe disa janë bërë ashtu. Për shembull, futet prej gome nuk heqin dorë nga gishtat etj.

Lehtësia e përdorimit - pancake mund të mbulohet me gome dhe të ketë groove të përshtatshme për mbajtjen. Dhe mund të jetë i qetë dhe i sheshtë.

shqiponjat

Vulturat dhe pancakes ndryshojnë varësisht nga dëshira e prodhuesve. Ata mund të kenë një formë të thjeshtë dhe një nivel standard, dhe mund të jenë konveks për lehtësinë e mbajtjes dhe të mbështjellë me materiale jo-shqip. Skema e ngjyrave është gjithashtu mjaft e ndryshme. Zgjedhja është vetëm për shkak të preferencës personale.

Llojet e shtangërave

Trap dumbbells

Duke gjykuar nga emri është e qartë se këto shtangë me majë nuk janë të palosshme, ata gjithmonë kanë një peshë. Këto shtangë janë të përshtatshme për qendrat e mëdha të fitnesit, zakonisht ka një numër të madh të tyre. Cast shtangë blej në mënyrë që të mos humbni kohë në shtangë shuplaka dhe ndryshimin e peshës së tyre. Për klasat në shtëpi, ato nuk janë të përshtatshme, pasi ajo kërkon një rritje të vazhdueshme në peshë.

Dumbbellët e Cast mund të ndahen në disa lloje, është:

 • Trap gomëzuar nuk palosjen.
 • Cast buds. (hedhur nga metali)

Shtangë palosje

Pesha e shtangërave të tillë ndryshohet lehtësisht, kështu që ata janë ideale për në shtëpi, është më mirë të merret me një diferencë të madhe, që është, më e rëndë, kështu që nuk ka ku të rritet. Shufrat e palosshme janë metal, gize dhe gome.

referencat

http://sportaim.ru/index.php/statii/vibor/1879-2011-09-11-16-18-15