Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

*/ ?>

Tele2 dhe A-Consulting zbulojnë sekretin e një interviste të përsosur

Programi i trajnimit është një klasa e shkurtër në mbrëmje në zyrën e një operatori tjetër celular - i lehtë për t'u kuptuar, duke përfshirë teknologjitë unike të të drejtës së autorit në dispozicion me një çmim. Detyra kryesore është të mbështesë sipërmarrjen në Tula dhe në rajon dhe të krijojë një klimë pozitive për zhvillimin e saj. A-Consulting ndihmon në këtë çështje duke ofruar një gamë të gjerë programesh arsimore dhe Tele2 ofron një platformë të përshtatshme për trajnime, ofron shërbime të përballueshme dhe me cilësi të lartë për biznesin. komunikimet mobile .

Mësimi i parë i sezonit të vjeshtës u mbajt më 16 shtator 2014. Në trajnimin "Intervistë perfekte" ata treguan se si të vlerësojnë një kandidat në një kohë të shkurtër, cilat metoda do të ndihmojnë në kontrollimin e cilësive të specifikuara në CV, dhe nëse është e dobishme të përdoren testet psikologjike në punë. Për të mësuar në lidhje me këtë, drejtuesit dhe specialistët e shërbimeve të personelit të shumë markave të mirënjohura, si grupi i kompanive Avtoshina, Banka Industriale e Moskës, Akademia e Dëgjimit, Speak English, etj. Arritën në zyrën e Tele2.

Dmitry Krylov, menaxher i lartë për shitjet e korporatave të makro rajonit "Qendra" Tele2 Rusia:

"Përzgjedhja e personelit të kualifikuar është një nga aktivitetet më të rëndësishme të secilës kompani, rëndësia e së cilës në asnjë rast nuk mund të zvogëlohet. Operatori alternativ i telefonisë celulare Tele2 i kushton vëmendje të madhe kësaj çështjeje jo vetëm në punën me stafin e vet, por gjithashtu ndihmon sipërmarrjen e Tula-s në të. Programi i përbashkët me A-Consulting është një shembull i qartë se si të krijohen kushte për zhvillimin e aftësive profesionale në mesin e specialistëve dhe menaxherëve, dhe për këtë arsye biznesi në tërësi ".

Më e rëndësishme dhe e diskutuar ishte çështja e cilësive personale të kandidatit. Mjetet primare të këtij vlerësimi e njohën analizën e përmbledhjes, përmes së cilës mund të vlerësoni shkrim-leximin, aftësinë për të përdorur softuerin e zyrës, origjinalitetin e të menduarit, njohjen e specifikave të kompanisë.

Pika tjetër që shkaktoi një polemikë të gjallë ishte çështja e studimit të llogarive sociale. Shkurtimisht për gjetjet. Përmbajtja unike, e krijuar nga përdoruesit, flet qartë për pjekurinë emocionale, shkathtësinë dhe zhvillimin e larmishëm. Një faqe e mbyllur mund të bartë të dy pluses (inteligjencë, selektivitet), dhe minus (afërsia, prania e informacionit të dyshimtë, faktet për fshehje). Përveç kësaj, në këtë rast, punonjësi në mënyrë të qartë mbyll një nga kanalet e mundshme të promovimit të kompanisë.

Tjetra, trajnerët dhe pjesëmarrësit trajtuan çështjen e intervistimit. Doli që psiko-testet janë të mira në rastin e një kuptimi të qartë të metrikës - cilësitë që duhet të zbulohen. Një mundësi e shkëlqyer e njohu formulimin e një detyre të qartë për të kryer (një gazetar - shkruaj një ese, një avokat - kontrolloni kontratën).

Përveç mekanikës së zakonshme, trajnerët kanë përshkruar disa mënyra jo-standarde të intervistimit. Një intervistë stresuese, ku, për shembull, një kandidat mund të "godasë rastësisht" trokasin mbi një gotë ujë, do të tregojë shumë për një kandidat në të njëjtën kohë, por mund të sjellë rreziqe reputacionale. Metodat projektive do të lejojnë të marrin përgjigje të ndershme pa kërkuar pyetje direkte. Për shembull, pyetja e drejtpërdrejtë "Cila pagë do të donit të merrnit?" Mund të zëvendësohet me pyetjen e përgjithshme "Çfarë pagash, sipas mendimit tuaj, duhet të marrin specialistë të nivelit tuaj?".

Siç u përmend më parë, trajnimi "Intervista e përsosur" u bë profesioni i parë i Tele2 dhe "A-Consulting" pas pushimeve verore. Programi do të vazhdojë:

16 tetor 2014, "Si të gjesh punonjësin e duhur: identikit".

 • Çfarë është një portret i kompetencave, çfarë përbëhet nga ajo dhe për çfarë është ajo?
 • Si të bëni një portret të kompetencave në mënyrë që ajo të funksionojë për biznesin?
 • Si të përshkruani karakteristikat më specifike dhe, më e rëndësishmja, të matshme të punonjësit?

13 nëntor 2014, "Fjala magjike" të drejtuar! ".

 • Pse një udhëheqës duhet të ketë aftësi bindëse, cilat janë pasojat e mungesës së tyre?
 • Çfarë algoritmi duhet përdorur për të bindur vartësit?
 • Si të punoni me kundërshtimet e vartësve?

11 dhjetor 2014, "Riot në anije. Menaxhimi i Konfliktit.

 • Vështirë për të menaxhuar. Me atë që "trazirat në anije" takon kreu.
 • Një kurs për efikasitetin. Si t'i përcjellim vartësve një situatë të vështirë, t'i frymëzojë dhe t'i mbështesë ata, për të arritur qëllimin? Algoritmi për zgjidhjen e një situate të vështirë.
 • Çfarë duhet të bëjë një mbikëqyrës nëse vartësit nuk reagojnë ndaj veprimeve të tij në mënyrën se si ai parashikoi?

Për pjesëmarrje në trajnimet Tele2 dhe A-Consulting, mund të telefononi +7 953 188 555 1 ose dërgoni një email tek: [email protected] .

Për shembull, pyetja e drejtpërdrejtë "Cila pagë do të donit të merrnit?
Quot; Mund të zëvendësohet me pyetjen e përgjithshme "Çfarë pagash, sipas mendimit tuaj, duhet të marrin specialistë të nivelit tuaj?
Çfarë është një portret i kompetencave, çfarë përbëhet nga ajo dhe për çfarë është ajo?
Si të bëni një portret të kompetencave në mënyrë që ajo të funksionojë për biznesin?
Si të përshkruani karakteristikat më specifike dhe, më e rëndësishmja, të matshme të punonjësit?
Pse një udhëheqës duhet të ketë aftësi bindëse, cilat janë pasojat e mungesës së tyre?
Çfarë algoritmi duhet përdorur për të bindur vartësit?
Si të punoni me kundërshtimet e vartësve?
Si t'i përcjellim vartësve një situatë të vështirë, t'i frymëzojë dhe t'i mbështesë ata, për të arritur qëllimin?
Çfarë duhet të bëjë një mbikëqyrës nëse vartësit nuk reagojnë ndaj veprimeve të tij në mënyrën se si ai parashikoi?