Proizd

  Все мы очень и очень редко сидим на месте. И передвигаемся мы каждый раз на различных видах транспорта. Всем нам хочется, что бы это было как можно быстрее, качественнее, надежнее и так далее. Именно

  Видео тренировок по рукопашному бою
  В жизни каждой женщины бывает один незабываемый день, когда она ощущает себя принцессой и весь мир склоняется у её ног. Это день Свадьбы. В этот день наряд невесты затмевает все мыслимые и немыслимые

  Рукопашный бой русский видео
  Как то приезжал в Москву посмотреть достопримечательности все таки столица и весь день пробегал был и на красной площади и в музеях и в Третьяковской галерее а время уже к ночи близится ну и поехал на

  Видео самоучитель по айкидо
  Муж потерял свои перчатки, решила подарить ему новые. Ведь это всегда приятно, когда о тебе заботится близкий человек, да к тому же еще и без подсказок : ) Пересмотрела кучу вариантов, но подобрала ему

  Русский рукопашный бой
  Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен - иппотерапия, верховая езда, конные шоу Спортивно-досуговый центр Ирины фон Раушен расположен в 10 минутах езды от Калининграда, в поселке Холмогоровка. Его

  Уроки айкидо на видео
  Наверняка, практически каждый хозяин собственного дома, либо же собственник предприятия, делая ремонт в принадлежащем ему помещении рассчитывает на то, что его не придется переделывать спустя несколько

  Обучение рукопашному бою
  В зависимости от боевого применения и способов выполнения все приемы рукопашного боя делятся на три вида: – атакующие действия; – защитные действия; – контратакующие действия (атакующие действия как во

  Видео для школьников по пожарной безопасности
  Директор поручил мне закупить в офис систему корпоративной безопасности, чтобы знать чем сотрудники занимаются, и чтобы никакой материал не пропал. Решил обратиться в эту на странице сайта www.smartnet.ua

*/ ?>

Trouble - si t'i trajtojmë ato - Psikologjia e jetës efektive - revista online

Disa vjet më parë, unë mësova një teknikë të mrekullueshme, si ta shohim botën, nëse ndodhi diçka jashtëzakonisht e pakëndshme - ata mashtruan, grabiten, sulmohen në mënyrë agresive, sillen në mënyrë joadekuate, janë përshtatur ...

Po, në një situatë të tillë është e vështirë të kujtohet se "bota nuk duhet të jetë e rehatshme". Do të doja të pyesja: "Pse ai e pëlqen këtë?" Dhe përgjigjja "njerëzit janë të ndryshëm", duke përfshirë budallenjtë ose të pandershëm, nuk është shumë ngushëlluese.

Pra, teknikën e premtuar.

Faza e pare. Në këtë pikë, duhet të imagjinoni se jeni subjekt i elementeve. Për shembull, unë "dilja nga shtëpia pa një ombrellë dhe filloi të binte shi" ose "e la makinën nën një pemë që kishte rënë nga një stuhi". Dhe menjëherë fyerja zvogëlohet - është marrëzi që të ofendohet nga shiu ose të bëhen plane për t'u hakmarrë me uraganin. Njerëzit janë të ndryshëm. Bota nuk duhet të jetë e rehatshme. Ajo që ju ka ndodhur është sikur elementet, dhe jo qëllim të keq me ju. Njerëzit që ju lëndojnë të veproni në mënyrë të pandërgjegjshme. Më shumë gjasa, ata janë infantil dhe e kuptojnë skenarin e tyre të pavetëdijshëm - nuk ka më arsye në veprimet e tyre sesa në veprimet e erës.

Faza e dytë. Mendoni se si unë mund të shmangur këtë lloj problemi dhe për të mbrojtur veten në të ardhmen. Për shembull, do të zbuloj parashikimin e motit, mendoj dhe pastroj makinën paraprakisht. Do të marr njohuri ligjore dhe do të përpiloj kontratat në mënyrë korrekte. Ose do të marr njohuri financiare dhe do të planifikoj atë që do të bëj në rast të falimentimit të palëve, dhe do ta bëj paraprakisht. Unë do të marrë një parapagim. Kontrolloni të gjithë informacionin. Unë nuk do të merrem me njerëz që janë sjellë me pandershmëri në raport me të tjerët. Unë nuk do të bashkëpunoj me amatorë. Së pari, gjeni shqyrtimet, dhe pastaj unë do të hyjë në një kontratë dhe do të bëj një pagesë paradhënie. Unë nuk do të nënshkruaj dokumente pa lexuar. Unë nuk besoj verbërisht dhe kontrolloj. Nuk do të pendohem ose do të jap manipulime të tjera.

Faza e tretë. Dhe cili është qëllimi im? Dhe pse duhet?

Faza e 4-të. Çfarë do të bëj për të marrë rezultatin e dëshiruar?

Perdor :)

Olga Yurkovskaya në Facebook:
https://www.facebook.com/olgayurkovskaya

Nga redaktori

Disa njerëz nuk mund të mos shqetësohen për një ngjarje të rëndësishme. Ajo është ende larg prej tij, asgjë nuk dihet paraprakisht, por tashmë është e frikshme. Fotot më të tmerrshme shfaqen në mënyrë të detyrueshme në kokën time dhe është shumë e vështirë t'i largosh këto mendime. Psikologu Yaroslav Voznyuk ofron një teknikë që ndihmon në uljen e niveleve të ankthit në 5-7 minuta http://psy.systems/post/kak-snizit-trevozhnost .

Njerëzit tentojnë të krijojnë drama nga zeroja, duke shmangur gëzimin e momentit të tanishëm dhe duke mos lejuar që thjesht të jetë. Eckhart Tolle, shkrimtari gjermano-kanadez, në librin "Fuqia e së tashmes", ofron këtë mundësi perceptimi të realitetit: ne kurrë nuk do të jemi në të ardhmen, sepse nesër do të jetë sot. Ne kurrë nuk do të jetë në dje, sepse ajo tashmë ka kaluar. Ne jemi vetëm sot, jetojmë këtu dhe tani, ndonjëherë harrojmë për momentin aktual dhe harxhojmë energji dhe forcë në iluzionin "dje" dhe "nesër". Lexoni me ne idetë kryesore nga libri. http://psy.systems/post/sila-nastoyaschego

Ju mund të keni pasur nevojë të hyni në situata të vështira kur bëhet e pamundur të veproni në mënyrën e zakonshme dhe duket se nuk ka rrugëdalje. Psikologu Lyudmila Yushkevich beson se një krizë është një arsye për rritjen dhe zbulimin e potencialeve që janë në gjumë në ne dhe po presim në krahë. Rekomandimet e saj janë në artikullin: https://psy.systems/post/krizis-povod-dlya-radosti-i-pomoschnik

systems/post/krizis-povod-dlya-radosti-i-pomoschnik

Do të doja të pyesja: "Pse ai e pëlqen këtë?
Dhe cili është qëllimi im?
Dhe pse duhet?
Çfarë do të bëj për të marrë rezultatin e dëshiruar?